Våre prosjekter

Årvollskogen

Her et bygg som vi skal bygge for byggherre Fjellhus Eiendom AS så snart de har fått en langsiktig leietaker. Det foreligger rammetillatelse på prosjektet og ligger på våres eiendom på Årvollskogen 30 i Moss kommune.

Geitmyrsveien

Geitemyrsveien 33 på St. Hanshaugen i Oslo var et meget spesiell rehabiliteringsprosjekt som vi gjennomførte med våre egne ansatte grunnarbeidere, betongarbeidere og tømrere. Vi er svært stolte over det antikvariske rehabiliterings og ombygningsprosjektet som vi utførte ved å bygge om en stor gammel og tildels falleferdig låve til fire store og topp moderne leiligheter.

Statsbygg

Vi har utført mange oppdrag for Statsbygg på bl.a. Ila landsfengsel, Ullersmo landsfengsel, kommunale og statlig bygg i hele Akershus. Rammeavtalen er tegnet for tømrer, murer og taktekking, - men vi utfører ofte arbeid innen andre faggrupper i de forskjellige oppdrag som blir pålagt oss.

Strømsveien

Nybygg i Strømmen som ble utført for Fjellhus Eiendom AS. Bygget består av 9 leiligheter, restaurant og underjordisk garasjeanlegg. En komplisert prosjekt utført med maksimalutnyttelse i ett hektisk bymiljø.

Kontakt oss

                                                                            
Fjellhus Entreprenør| +47 959 69 752 |to@fjellhusgruppen| Årvollskogen 30 | 1529 Moss